• Welcome to MyUM

Dear Staff and Students,

Attached below is a reminder for everyone especially students to comply with Rules and Regulations for The Use of UM ICT Facilities determined by the University management during online examination period.

Your kind attention and co-operation are deeply appreciated.

Thank you in advance.

----------------------------------------------------------------------------------

Keperluan Mematuhi Peraturan dan Kaedah Penggunaan Kemudahan ICT Sepanjang Musim Peperiksaan Dalam Talian

Warga kampus yang budiman lagi dihormati,

Dilampirkan peringatan kepada semua terutama pelajar tentang keperluan mematuhi Peraturan dan Kaedah Penggunaan Kemudahan ICT sebagaimana yang telah ditetapkan oleh pengurusan Universiti Malaya sepanjang musim peperiksaan secara dalam talian yang sedang berlangsung kini.

Keprihatinan dan kerjasama semua amat dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Sekian terima kasih.

For more tips on ICT security, click here.